HTML

gonzoworld

Friss topikok

  • norkaanyo: Acélváros! Nehéz szürke nappalok... :D (2014.12.06. 20:24) Miskolc, te kibaszott állat
  • Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: Lemmy speedet tol nem kokót! (2014.08.28. 21:58) Lemmy nem halhat meg
  • Raoul_Duke: Hűűű. Végszóra. Régen volt már bejegyzés. (2013.03.06. 18:53) Egy nélkül
  • Raoul_Duke: Mesteri. A konfettit tegyük el késöbbre. (2012.12.22. 14:42) Jövőnk
  • Zabaalint (törölt): Elolvasva a cikket rá kell jönnöm, hogy hazánk 1 millió állampolgára mekkora teljesítményt visz vé... (2012.12.04. 08:26) Múltidéző: Az iszákosság művészete

Címkék

0=0. (1) 11 (1) 5 (1) 6 (1) Alkímia (1) beat (1) gitár (1) II (1) Nuit (1) önbecsülés (1) prostitúció (1) QBL (1) sör (1) söröző (1) szabad vers (1) Thelema (1) Címkefelhő

2013.06.25. 12:10 Stormking

A gonzóság szabályai - gyorstalpaló

   

 

 

   Első szabály. Soha ne utasítsd vissza az ajándék sört. Akkor se, ha nincs rá szükséged, akkor se, ha van pénzed, akkor se, ha nincs egy vasad se, akkor, se ha részeg vagy, akkor se, ha józan vagy, akkor se, ha beteg vagy, akkor se, ha nem szereted a sört. Voltaképpen szereted a sört és ezt te is tudod.

   Második szabály. Az élet egy kurva - a legjobb fajtából. 365 napból 364-szer meg fog csalni, viszont azon a maradék egy napon - hálából amiért nem láncoltad magadhoz - végtelenül kedves lesz hozzád, és ha észreveszed a közeledését, bármit megkapsz tőle.

   Harmadik szabály. A magány is egy kurva. Mindenkivel enyeleg. Pakolj alá rendesen, ha éppen nincs más hátra. Végtére is imádod a magányt és ezt te is tudod.

   Negyedik szabály. Ne foglalkozz azzal, aki folyamatosan a szavadba vág és belepofázik abba, amit csinálsz. Egy csárdára elég egy zenész. Ha pedig egyszer lesz anyósod, akkor őt úgyis kötelességed lesz meghallgatni néha. Ugyanolyan gyökérségekkel fog traktálni, mint az, aki folyamatosan a szavadba vág és belepofázik abba amit csinálsz.

   Ötödik szabály. Jelen esetben nincs ötödik szabály.

   Hatodik szabály. Ha teheted, mindig nyiss ki egy sört, dőlj hátra, vegyél egy mély levegőt és nyugodj meg.

   Hetedik szabály. Ha nem teheted meg azt, hogy kinyiss egy sört, akkor lehetőleg igyál egy jó kávét. Amikor pedig először belekortyolsz abba, függetlenül attól, hogy milyen íze van, mondd hangosan és elégedetten: „De kibaszott jó ez a kávé.” Az emberek irigyelni fognak ezért.

   Nyolcadik szabály. Kurvák, politikusok, diktátorok, sámánok mindig voltak, vannak és lesznek, de főleg olyanok, akik nem olyanok, mint te, viszont abból rengetegen. Barátkozz meg a gondolattal.

   Kilencedik szabály. Ha valaki azt mondja, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz, akkor biztos lehetsz benne: jól csinálod.

  Tizedik szabály. Ne foglalkozz a plebs kínjaival. A saját kínjaiddal se foglalkozz. Inkább igyál egy sört, dőlj hátra és nyugodj meg. Rosszabb már úgyse történhet veled, hát akkor ne bassz ki magaddal.

   Tizenegyedik szabály. Szeresd a káoszt. A káosz csak azokat károsítja, akik képtelenek elfogadni a valóságot.

   Tizenkettedik szabály. Ne kapaszkodj idióta tündérmesékbe. Ahogy a bölcs Torrente mondta: "Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni." Jobb túlesni rajta és elfogadni az élet játékszabályait.

   Tizenharmadik szabály. A 13-as szám a te szerencseszámod.

   Tizennegyedik szabály. Isten nem lakhat egy kutyában, se egy macskában. Tiszteld az állatokat, de nem kell piedesztálra emelni őket azért, mert azok, amik. Téged sem fognak leszopni ilyen blődségek miatt. Ha az ellenkezőjét állítod, akkor hazudsz. Hagyd abba a hazudozást. Ismerd be: ha gonzóarc vagy, akkor neked úgyis mindegy.

   Tizenötödik szabály. Az ellenségeid valószínűleg nagyon sokat unatkoznak, ha veled foglalkoznak és nem magukkal. Kiváltképp tökéletes indikátorai annak, hogy beláthasd végre: jól csinálod.

   Tizenhatodik szabály. Nőkkel csak onnantól foglalkozz, miután megfosztottad őket a ruháiktól. Végtére is csak ennyire tartanak téged. Egyéb esetben rengeteg pénzed és időd fogod rájuk költeni és valószínűleg utólag, amikor már rég elhagytak, megaláztak és kinevettek, azt fogod érezni, hogy nem érte meg.

   Tizenhetedik szabály. Ha eddig eljutottál az olvasásban már egészen biztos, hogy gonzóarc vagy. Légy rá büszke, de az emberek elől mindenképp rejtsd el az örömöd. Nehogy azt higgyék, hogy lottót nyertél és egy csomó értelmetlen paraszttal kelljen foglalkoznod. Elbasznák az örömöd, és ezt te is tudod. Egyébként jobb, mintha lottót nyertél volna, de ezt ők úgysem fogják megérteni soha és nem is tartozik rájuk.

   Tizennyolcadik szabály. Ne csodálkozz azon, ha az emberek rettegő tekintettel néznek rád az utcán. Te is rettegsz magadtól, mert tudod, hogy van miért.

   Tizenkilencedik szabály. Ne köss alkut a démonaiddal. Ez egy egyirányú lejtő. Felfelé nincs út.

   Huszadik szabály. Ha egy hajléktalan pénzt kér tőled és nincs cigid, nyugodtan kérj tőle egyet. Ha nem lenne cigije, akkor cigit kérne és nem pénzt.

   Huszonegyedik szabály. Tanulj meg veszteni, és gondolj közben arra, hogy amikor az ellenfeled meg van győződve arról, hogy nyert, lehet, hogy a legfontosabbat vesztette el éppen; önmagát.

   Huszonkettedik szabály. Felejtsd el az ostoba szabályokat. Ha teheted, nyiss ki egy sört, dőlj hátra és nyugodj meg. Ez a legfontosabb.

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gonzoworld.blog.hu/api/trackback/id/tr535377232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása