HTML

gonzoworld

Friss topikok

  • norkaanyo: Acélváros! Nehéz szürke nappalok... :D (2014.12.06. 20:24) Miskolc, te kibaszott állat
  • Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: Lemmy speedet tol nem kokót! (2014.08.28. 21:58) Lemmy nem halhat meg
  • Raoul_Duke: Hűűű. Végszóra. Régen volt már bejegyzés. (2013.03.06. 18:53) Egy nélkül
  • Raoul_Duke: Mesteri. A konfettit tegyük el késöbbre. (2012.12.22. 14:42) Jövőnk
  • Zabaalint (törölt): Elolvasva a cikket rá kell jönnöm, hogy hazánk 1 millió állampolgára mekkora teljesítményt visz vé... (2012.12.04. 08:26) Múltidéző: Az iszákosság művészete

Címkék

0=0. (1) 11 (1) 5 (1) 6 (1) Alkímia (1) beat (1) gitár (1) II (1) Nuit (1) önbecsülés (1) prostitúció (1) QBL (1) sör (1) söröző (1) szabad vers (1) Thelema (1) Címkefelhő

2014.01.26. 17:22 Stormking

Lemmy nem halhat meg

-          Lemmy nem halhat meg… - mondtuk kórusban. Ezzel mindenki egyetértett a hiba gyanújának leghalványabb jele nélkül.

-          De, sajnos Lemmy is meg fog halni. Az a szomorú igazság, hogy abban a korban élünk, amikor Lemmy, Ozzy, Kerry Ray King és az összes metál- és rock n’ roll legenda meg fog halni ugyan úgy, ahogy Ronnie James Dio és Chick Schuldiner is meghalt. Ez az élet rendje, elpusztulnak mind velünk együtt, és ezzel együtt elpusztul az ős metál, az az igazi stílus, ami mindannyiunk vérét forralta mindezidáig.

Tom Waits is meg fog hallni. – Gondoltam magamban. – Mindenki meghal, aki valamit is jelentett számomra a huszadik század viharaiból. Úgy meg fognak halni, mint, ahogy Platón is meghalt, és mint mindenki más és semennyire sem kevésbé fognak meghalni annál, hanem kurvára. De komolyan. Kik maradnak utánuk? Felzselézett hajú, cicanadrágos nyikhaj csipőlengető, kiszolizott faszhuszárok. Remélem nem.

De komolyan, mi lesz akkor, ha Lemmy meghal? – Hát, én valószínűleg veszek egy üveg Jack Daniel’s-t és nagyon be fogok baszni. - Vágta rá Faust.

-          Igen, én is. – Mormogta valaki mély meggyőződéssel átitatott hümmögéssel kísérve.

Furcsa. – gondoltam magamban, - Egyáltalán nem gondolok minden nap Lemmy-re, de ha eszembe jut, hogy valahol a világban a Motörhead frontembere viagrát és kokaint tol felváltva és fiatal jóseggű és rózsásajkú ribancokat pakol, sokkal nyugodtabban alszom. De ne felejtsem el a viszkit és a szerencsejátékokat sem. Lermmy számomra Isten tökéletes archetípusa. Néha az az érzésem van, hogy a zsidók hiába várják a messiást, aki megváltja a földet, mert valójában a Messiás már ezen a földön jár. És ő az antikrisztusok Krisztusa. Kurvák, kokain, viagra, szerencsejáték és viszki. Motorok. Ian Fraser Kilmister, született 1945. december 24-én. Már a Beat-korszakban is turnézott valami bandával és utána megalakult a Motörhead, ami gyakorlatilag a világ egyik legnagyobb szubkultúrális hullámának elindulásának kezdete volt. Rákenról. Az baszki. Mi a tököm lenne ezzel a világgal, ha nem lett volna mindez? El sem tudom képzelni.

Azt gondolom, Nietzsche halálát fel lehet dolgozni valahogy, de vannak emberek, akik egyszerűen nem halhatnak meg. Nekik tilos lenne. Lemmy pont ilyen ember.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gonzoworld.blog.hu/api/trackback/id/tr395783634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.01.27. 22:46:39

A legmélyebb mélységekig meghatódtam! :)
süti beállítások módosítása